Tuesday, March 24, 2015

When I ask you something, you have to answer me. (Do we really have to answer?)

                                               
But foolish and unlearned questions avoid, knowing that they do gender strifes. 2 Timothy 2:23

But avoid foolish questions, and genealogies, and contentions, and strivings about the law; for they are unprofitable and vain.  Titus 3:9


Everyone wants to know everything these days. We all do and in a way there is nothing wrong with this, long as we go about it a proper way. We all ask questions about life in general, about each other, and about others, about the Bible, about different religions, and why people do the things they should not, etc. Some seem to get a little annoyed when one does not answer ALL their questions. Most people think we HAVE to answer every question, because if we do not, we are considered rude and immature. Are we rude and immature and ignorant if we do not answer all questions that people ask us? It depends on the questions. Also most people think they have the answer to everything. This is unprofitable and just plain vain. These people are wise in their own eyes, because they do fear God.

But, I am going to tell you what the Bible says about this. You will see what  Paul wrote to Timothy in 2 Timothy 2:23: But foolish and unlearned questions avoid, knowing that they do gender strife.

This says to avoid foolish questions. Other words if someone asks you something that you are uncomfortable in answering, you do NOT have to answer them. This is simple to see, read and understandable. If one asks about your personal life, you do not need to answer. Just be polite to the person asking and tell them you rather not answer and you are uncomfortable to answer them. If they truly understand they will not. If someone asks you a foolish or stupid question that has no bearing on any topic, just to get your reaction, do not answer. By answering, all it will do is gender strife, or bring out a possible argument which is unnecessary, and to possibly get a strong and wrong reaction from you. Foolish questions are nothing more than silly speaking without proper thinking before one speaks.

In Titus 3:9 But foolish questions avoid, and genealogies, and; for they are unprofitable and vain.

Why ask something that will not profit either one of you? What is the point trying to profit from something, just to add to your pride and man-made wisdom, and lowering the other in return if they are unable to answer? Instead of trying to ask stupid questions about nothing, just show some care and courtesy, and think before you speak. I know we all ask dumb questions that are just foolishness and have no bearing on anything that we think is of vital importance. But the problem with some people is they want to know your life history in 5 minutes. If you do not answer them, they get upset and tell you, you have to answer. Or they will just not take the time to talk with you anymore. If they do, it won’t be for very long. People just love to mind other people’s business and this is Biblically wrong too. The Bible warns also that we need to mind our own business, but that is another topic for another time.

So think on these things people. Stop asking things that may be personal to whom you may be talking with, or maybe you do it to cause division and problems and separation. If you were true born again Christian, study these things to shew thyself approved unto God.  Be blessed Christian and non Christian, I pray God’s grace will be on you and your family.

                                                                                                         © Mike Carey; March 23, 2015

4 comments:

Diana Cummings said...


Admin, if not okay please remove!

Our facebook group “selfless” is spending this month spreading awareness on prostate cancer & research with a custom t-shirt design. Purchase proceeds will go to cancer.org, as listed on the shirt and shirt design.

www.teespring.com/prostate-cancer-research

Thanks

Rồng Xương said...

Sự khác biệt giữa Balayage và Ombre
Balayage, ombre trước đây người ta nghĩ đến màu ảm đạm. tuy nhiên nhắc từ khi tiếp quản thế giới thời atrang, một vài điều khoản này tạo kiểu tóc đã trở thành một phần của định nghĩa mở rộng mỗi tự nhận thời trang của người nghiện. Trên dòng giai đoạn của Instagram của bạn có lẽ điền vào mục tìm kiếm với chính yếu một vài biến thể tuyệt đẹp của một số phong kỹ thuật. Hãy điều đó do nó tỷ lệ, phần lớn một vài lời này có xu hướng pha trộn vào nhau trong thời kỳ đầu của bạn và dẫn đến một toàn bộ khá lớn nhầm lẫn. Vâng, hiện nay tôi đang ở đây, bạn đã có gì phải rối bời! bài viết này sẽ cho bạn biết tất cả mọi thứ bạn cần biết để phân biệt giữa balayage, ombre.
>>> Có thể bạn muốn biết: phun xăm môi hàn quốc
Balayage là gì?
Bạn biết các cô gái tuyệt đẹp mà bạn nhìn thấy trên bãi biển có body hoàn mỹ và mái tóc cầu toàn như nụ hôn mặt trời? Đó là cái nhìn balayage sẽ cung cấp cho tóc của bạn. Từ "balayage" của nó có nghĩa là "quét" trong tiếng Pháp. do vậy, tóc khiến sáng / màu là nghĩa đen "quét" cũng có thể sơn lên phần tóc của bạn để cung cấp cho nó nổi bật đó được biết đến là vài sắc thái nhẹ hơn màu sắc tự nhiên của bạn. một vài mái tóc ở phía dưới còn lại tối hơn để thêm kích thước và di chuyển đến cái nhìn tổng thể của bạn. Vì vậy, balayage nỗ lực để tái tác hại của mái tóc đã được khiến sáng tự nhiên từ mặt trời. nhắc từ khi lá không được sử dụng để bão hòa màu sắc, những điểm nổi bật quay ra nhẹ nhàng hơn và tự nhiên hơn chọn kiếm. Và như mái tóc của bạn phát triển ra nó chỉ giúp tăng thêm vẻ đẹp của balayage.
Ombre là gì?
OK, trừ khi bạn đã được sống dưới một tảng đá, không có Cách thức nào mà bạn khả năng đã thoát khỏi lũ tóc ombre trên trang Instagram / Facebook / Tumblr của bạn. Đây được coi là xu hướng mà dường như lan rộng vào như một cơn sóng thần qua internet. Từ 'ombre' về cơ bản có nghĩa là 'bóng' trong tiếng Pháp. (Tiếng Pháp là phổ biến với hầu hết một vài mẫu tóc cho những nguyên nhân). Có ý nghĩa bởi bởi ảnh hưởng của nó tạo ra là loại vong linh. Ombre tóc cơ bản có nguồn gốc tự nhiên tối của bạn ở thời kỳ đầu mà từ từ chuyển triệt để thành một bóng nhẹ hơn về phía đầu. vì thế, bạn tỷ lệ thấy hai màu sắc khác biệt ở rễ và lúc kết thúc. Trong khi một ombre truyền thống liên quan đến rễ màu nâu sậm dần vào một bóng cô gái tóc vàng, bạn cũng có thể giúp điều đó bằng kỹ thuật tô màu gốc của bạn trong một bóng tối của thực tế khác kỳ màu sắc và mờ dần nó thành một bóng nhẹ hơn lúc kết thúc. Thiết kế tạo mẫu tóc tại Bích Nguyệt sẽ khiến bạn có rõ năng tạo ra những kiểu và màu tóc đẹp theo ý có nhu cầu.


Panharith said...

Sự khác biệt giữa Balayage và Ombre
เย็ดสาว

سما للخدمات المنزلية said...

كشف التسربات بالاحساء